Mâncare proaspată si gustoasă tradițională românească

Dispunem de două săli moderne pentru evenimente

Despre Noi

        Restaurantul Salsa situat  pe Strada Lăpușului nr.1 Baia Mare, în spatele fostului magazin Profi,  oferă ambientul ideal pentru a experimenta cele mai variate meniuri, realizate de bucătari profesioniști, care satisfac cele mai exigente cerințe, punând la dispoziția clienților o gamă largă de servicii de calitate. Dacă vreți o seară de neuitat, o cină de afaceri, o reuniune cu cei dragi sau o agapă cu prietenii, restaurantul Salsa vă așteaptă! Organizăm evenimente diverse: nunți, botezuri, majorate, cine romantice, mese festive, aniversări etc. Veți găsi o atmosferă inedită care îmbină tradiția cu modernitatea, purtându-vă  sufletul pe ritmurile afro-cubaneze, dând ritmicitate trăirilor dumneavoastră  și bună dispoziție.

 

        Restaurantul s-a înființat în 2003 din dorința de a promova  preparatele cu specific tradițional,  numele Salsa impunându-se datorită varietății ritmice ale acestui dans, asemeni multitudinilor de senzații culinare pe care le propunem clienților noștri. Restaurantul este situat pe două nivele și dispune de săli spațioase și ambientale, salonul cel mare având o capacitate de 220 de locuri (parter), iar cel mic, situat la etaj, de 120 de locuri, ambele fiind dotate cu aer condiționat și filtru de fum.

 

       Dacă vreți să vă bucurați de vremea călduroasă, vă oferim momente de relaxare pe terasa restaurantului, cu o capacitate de 50 de locuri, cu un design captivant, amenajată atractiv, având  o fântână arteziană și fiind  acoperită în totalitate cu  viță-de-vie.

 

      Restaurantul dispune așadar de o serie de facilități, oferind Meniul zilei diversificat și prețuri imbatabile raportate la calitatea de excepție a produselor!